Teplovzdušné solární panely SolarVenti pro vícero užití | SolarVenti.cz
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat +420 725 136 051 obchod@solarair.cz

Teplovzdušné solární panely SolarVenti

Víme, že jsou každé chaty, domácnosti i firmy jiné. Není proto možné vytvořit jeden univerzální produkt, který by vyhovoval všem. My však svým zákazníkům bedlivě nasloucháme a máme takové portfolio, ze kterého si vybere skutečně každý.

Naše solární teplovzdušné kolektory jsou speciálně určené na temperování, odvlhčování a větrání kdekoliv si budete přát.

Představení panelů

SolarVenti - SlimLine (nezávislé na elektřině)

Ikonka chaty

Jsou ideálním řešením pro chaty a chalupy. Nepotřebují přívod el. energie a náš nejmenší model SV3 A SlimLine dokonce nepotřebuje ani termostat. Nejžádanější je však model SV7 A SlimLine, který je dimenzovaný pro místnosti do 50 m2 a své využití najde v každé domácnosti, kde chcete ušetřit.

Produkty řady SlimLine

SolarVenti - Comfort (bez solárního článku)

Ikonka domu

SolarVenti Comfort kolektory jsou řízené pouze teplotou v kolektoru, tímto získáte o cca 30% více provozních hodin na celý rok než s panelem, který je poháněn solárním článkem. Navíc dokážou tyto kolektory chladit Vaši nemovitost chladným nočním vzduchem, který se sám spustí v režimu chlazení, který lze nastavit na regulátoru.

Produkty řady Comfort

Teplovzdušné solární panely pro sklepní prostory

Ikonka sklepu

Teplovzdušné solární panely SolarVenti určené pro sklepní prostory umí pomocí ohřátého vzduchu odstranit vlhkost a plíseň s z Vašeho sklepa. Tyto panely se montují nad úroveň země.

Produkty pro sklepní prostory

Rozdíly v produktových řadách SolarVenti

Více najdete v článku o rozdílu mezi SolarVenti SlimLine a Comfort

Atypické teplovzdušné solární panely - na míru

Atypický teplovzdušný solární panel

Vyrobíme Vám na míru jakýkoliv rozměr panelu. Můžete si zvolit libovolné umístění ventilátoru a dokonce i speciální barvu rámu dle Vašeho přání.

Více informací

Modulové sestavy pro větší objekty

Modulová sestava SolarVenti nákres

SolarVenti mimo jiné nabízí i SolarVenti patentovaný stavebnicový systém SolarVenti Professional®. Tento systém se skládá ze samostatně stojících vzdušných solárních kolektorů - určených k montáži na nové nebo stávající ploché či šikmé střechy.

Více informací


Máte dotazy? Rádi Vám poradíme